tirsdag 20. april 2010

Askefast

Norge har fått et nytt ord, askefast! På engelsk Ash Stuck - tror kanskje jeg liker det engelske bedre, må tenke på det...

Rumenske Mariana var feks askefast med bare kr 43,- Stakkars henne, og det varte et helt døgn for dennes vedkommende. Det er flere som har sulta ihjel for mindre på kortere tid enn henne.

Språkdirektør Sylfest Lomheim er enig meg meg - askefast er ukens vinner.

Forøvrig bør ikke ovennevnte Sylfest sammenblandes med en annen eminent, og også en god språkrepresentant for de som trenger det, Sylfest Strutle. For de som er født før 70 kan vel dette være kjente spel

Det blir som hør og bør også kjendisstoff når vår egen konge står askefast og faktisk setter seg i bil SIN og kjører ALENE til København for å feire bayerdronningens 70-årsdag. Gosj vi har fått nok en folkekonge assa.

Noen askefaste er det faktisk synd på, de får ikke lønn en gang. Det gjelder noen - ikke alle, gjelder sikkert ikke mannen på bildet.. Men er han snill så kan han kanskje gjøre så alle askefaste får lønnen sin... Men det kommer nok litt ann på om han får lov av de andre damene i kurven sin.
Jo, liker ash stuck best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar